top of page
vintage%2520typewriter_edited_edited.jpg

CREATIEV WEBSITE

Naast de social media van jouw onderneming te beheren, kunnen wij ook jouw website ontwerpen en/of optimaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van blogs, waardoor je website eerder bovenaan staat in Google. Lees hieronder wat wij kunnen betekenen voor jouw website.

WEBSITE DIENSTEN

BLOGS

Het schrijven van blogs over actuele onderwerpen die passen bij jouw onderneming. In de blog zit bewerkt beeldmateriaal en wordt er gelinkt naar relevante pagina’s. De blog wordt geplaatst op de website.

VLOGS

Het filmen en het bewerken van vlogs. Wij denken graag met je mee waarover de vlog kan gaan en wat het beste is qua frequentie. De vlog kan geplaatst worden op de website en/of op YouTube.

NIEUWSBRIEVEN

Het schrijven van nieuwsbrieven waarbij je jouw klanten up-to-date houdt met aanbiedingen, informatie of leuke onderwerpen die te maken hebben met jouw onderneming. Hierbij wordt ook beeldmateriaal bewerkt en in de nieuwsbrief geplaatst. Wij verzenden de nieuwsbrief naar jouw klantenbestand.

WEBSITE HULP

Wij kunnen een website vanaf 0 ontwerpen of vanuit een bestaande website  aanpassingen maken in bijvoorbeeld het ontwerp, de afbeeldingen en teksten. Deze afbeeldingen kunnen wij ook maken. Deze dienst is te vinden op Creatiev shoots. Ook kunnen wij teksten schrijven voor jouw website.

Mocht je vragen hebben over ons aanbod of over de tarieven. Neem dan gerust contact met ons op!

CREATIEV SOCIAL MEDIA

Laat je social media kanalen opvallen!

SHA08419-bewerkt_edited_edited_edited.jpg
bottom of page