top of page
voorbeeld%20Imagine%20clinic_edited.jpg

CREATIEV SOCIAL

Communicatie met je klanten via social media is belangrijker dan ooit. Echter blijkt dat marketing vaak onderschat wordt of aan de kant geschoven wordt. Tijd en aandacht zijn de twee dingen die het meest nodig zijn om effectieve en waardevolle content te creëren. Wij staan klaar voor je om dit volledig uit handen te nemen.


Door te kijken naar de doelgroep en de branche van jouw onderneming bedenken wij een look & feel voor de social media kanalen. Wij bedenken, bewerken het beeldmateriaal, schrijven content en zorgen dat dit op de juiste dag en tijd geplaatst wordt. Hierbij spelen we in op actuele situaties en jouw doelgroep.


Samen met jou kijken we naar welke diensten het beste bij jouw onderneming en budget passen. Zo maken we een passend pakket op maat voor jouw onderneming.


Heb je vragen hierover? Neem dan contact met ons op!

Contact

SOCIAL MEDIA DIENSTEN

GET READY

We gaan jouw social media kanalen
up-to-date maken. Hierbij kijken we of alle juiste informatie op de kanalen aanwezig is en welke informatie nog mist. Ook maken en/of veranderen we de profielfoto van je kanalen, de banners en de Instagram highlights.

POSTS

We bedenken creatieve posts passend bij jouw onderneming en het kanaal. Het beeldmateriaal wordt opgemaakt en wij schrijven teksten waarbij de juiste hashtags worden gebruikt. Het posten doen we vanuit een maandkalender die naar wens is van de opdrachtgever. Dit kan op Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube.

STORIES

Deze kunnen zowel op Instagram als op Facebook geplaatst worden. Dit kunnen interactieve stories zijn maar ook informatieve. De interactie met je doelgroep wordt hierdoor versterkt.

FIND & CONNECT

Bovendien is het mogelijk om potentiële klanten te zoeken op social media kanalen en hiermee de interactie aan te gaan. Dit doen we door bijvoorbeeld foto’s te liken en hen te gaan volgen. Zo worden deze potentiële klanten eerder bekend met jouw onderneming, wat uiteindelijk kan leiden tot nieuwe klanten.

SUPPORT

We beantwoorden privé berichten in overleg met de opdrachtgever. Daarnaast liken we de comments die gegeven worden op de posts en reageren hier ook op. Dit zorgt ervoor dat de klant eerder een band krijgt met jouw onderneming.

INFLUENCERS

Wij helpen je graag om de juiste influencer te zoeken die past bij jouw merk, doelgroep en strategie. We letten hierbij op engagement, authenticiteit, of de influencer 'echte' volgers heeft en het aantal volgers. Wij zoeken en benaderen deze
influencers voor je.

INSTAGRAM HIGHLIGHTS

Wij bedenken de categorieën en ontwerpen de omslag afbeeldingen voor jouw Instagram highlights. In de Instagram highlights zie je verzamelingen van Instagram stories die permanent op je pagina getoond worden. Dit is een leuke toevoeging die jouw bedrijfsprofiel professioneler en interactiever maken. Het is een makkelijke en overzichtelijke manier om verschillende aspecten te tonen van je bedrijf.

PINTEREST

Wij kunnen jouw zakelijke Pinterest bijhouden. Pinterest kan de perfecte marketingtool zijn voor jouw onderneming. Klanten gaan hier sneller over op aanschaf. Pinterest zegt dat 8 op de 10 gebruikers een koopintentie heeft. Hiernaast is de houdbaarheid van een pin enorm.

VORDERINGEN

Tussendoor plannen we graag gesprekken met je in over de vorderingen van je kanalen en wat de resultaten zijn van de posts. Ook horen we graag van je als je bepaalde diensten toch anders ziet. Dan gaan we kijken op welke manier deze diensten wel op de gewenste manier zijn.

CREATIEV SOCIAL MEDIA

Laat je social media kanalen opvallen!

MAT06222_edited.jpg
bottom of page